6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Mustafa Urhan'a coşkulu karşılama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Urhan, bugüne kadar Elazığspor ve Elazığ'da futbolun gelişmesi için görev üstlendiğini belirterek, bundan sonraki süreçte ise Türk futbolunun gelişmesi ve belirli hedeflere ulaşmasının gayretinde olacağını söyledi.

Elazığspor Tesisleri'ne gelişinde havai fişek gösterileriyle karşılanan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Urhan, gördüğü manzara karşısında bir hayli duygulandı. Urhan, tesislerde bir basın toplantısı düzenledi.

Elazığspor Yönetim Kurulu Üyeleri ile bazı futbol taban birliklerinin yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Urhan, "15 yıldır Elazığspor Yönetimi'nin çeşitli kademelerinde görev aldım. Allah, bize bu sefer de Futbol Fedarasyonu Yönetim Kurulu üyeliğini layık gördü. Bugüne kadar Elazığspor için yapmak istediğimiz şeyleri bundan sonra da Türk futbolu için yapmaya çalışacağız.

Allah yardımcımız olsun. Gerçekten çok zor bir görev üstlendik, ama bu zorluğun altından kalkacağıma inanıyorum. Yönetim kurulumuz, başta Sayın Haluk Ulusoy olmak üzere, ilk toplantısını yaptı ve görev bölümüyle birlikte herkes Türk futboluna hizmet etmek için kolları sıvadı. Bundan sonra inşallah hem Elazığ futboluna hem de Türk futboluna faydalı oluruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2006 Pazar 15:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah urhan ve şehmus tunç IP: 88.229.207.xxx Tarih : 14.06.2007 21:29:04
helal sana mustafa baba. kim tutar seni. elazığ seninle gurur duyuyor.birde iyi hakemler gelirse ... futbolun elle degil ayakla oynandıgnı bilen hakem istiyoruz. hakemler yüzünden süperlig bu sene nasip olmadı inşallah seneye. kürşat abiye selam allaha emanet oll. kendine iyi bak herkeze slm