4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Okul farelerinin gece mesaisi

Hırsızlar, yeni eğitim öğretim yılının ilk günlerinde Erzincan'da bir okulun kantini ve okul yöneticilerinin odasını soydu. Dün akşam bilinmeyen bir saatte, Yavuz Selim Mahallesi'ndeki Orgeneral Selahattin Demircioğlu İlköğretim Okulu'na, giren hırsız veya hırsızlar, kantindeki bir kutu bisküvi ve 30 YTL ile Okul Müdürü Ali Eskiyurt ve Müdür Yardımcısı Hayati Yavuz'un odasındaki toplam 200 YTL'yi alarak kayıplara karıştı.

360 öğrencinin öğrenim gördüğü okula sabah erken saatte temizlik için gelen müstahdem tarafından fark edilen hırsızlık olayıyla ilgili Erzincan Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri çalışma başlattı. Polis, kantinde ve okul yöneticilerinin odalarında parmak izi aradı.

Okul yöneticileri ve görevli polisler, bir süre hırsız veya hırsızların okula ne şekilde girdiğini anlamaya çalıştı. Okula, binanın ikinci katındaki mutfağın, yerden 7 metre yükseklikteki penceresinden camı kırarak giren hırsız veya hırsızların, para ve bir kutu bisküvinin dışında başka bir şey almamış olması dikkat çekti. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Masası dedektifleri, olayla ilgili tahkikat başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 13:27:51
Güncelleme :14 Eylül 2005 Çarşamba 13:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?