4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

TIR'la minibüs çarpıştı: 3 ölü!

Erzincan-Erzurum E-80 Karayolu'nda, bir TIR'la minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında E-80 Karayolu'nun 42. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan'dan Erzurum istikametine gitmekte olan Hikmet Olgun yönetimindeki 31 D 9758 plakalı TIR, karşı yönden gelen ve Refa Dal'ın kullandığı DN YK 184 Almanya plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada, minibüs sürücüsü Refa Dal (65) ile Refika Dal (60) olay yerinde, Burhan Dal ise ağır yaralı olarak ambulansla Erzincan Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Araçta sıkışan Refa Dal ve Refika Dal'ın cesetleri, Erzincan Emniyet Müdürlüğü ve Erzincan Belediyesi kaza kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.
Minibüsün şerit ihlali yapması sonucu meydana geldiği ileri sürülen kazaya karışan TIR sürücüsü Hikmet Olgun ise jandarma tarafında gözaltına alındı. Kaza sebebiyle Erzincan-Erzurum Karayolu uzun süre trafiğe kapanırken, her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Ardahan nüfusuna kayıtlı Refa Dal, Refika Dal ve Burhan Dal'ın yıllık izinlerini memleketlerinde geçirdikten sonra Almanya'ya dönüş yolunda oldukları belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2005 Cumartesi 19:59:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülcan inalpolat IP: 80.137.108.xxx Tarih : 5.09.2005 16:26:13
Allah rahmet eylesin,makamlari cennet olsun!Beni en cok üzen ölümlerinin böyle bir kaza sonucu olmasi,takdiri illahi!!daha haglen inanamiyorum,Allah icin cok iyi niyetli insanlar olduklarini belirtmek isterim,cok seviyorum onlari canim teyzem canim enistem!yasinlerini insallah eksik etmiyecegim! ps: sizden ricam lütfen fotolari varsa benim email adressime göndermeniz! en azindan münübüsü görmek isterim, inamasi güc haglen geri gelceklermis gibi..... saygilar ve bu haberi yayinladiginiz icin tesekkürler.....