2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

2 otobüs, 1 iş makinası törenle hizmete girdi

Malatya'da merkeze en yakın belde olması sebebiyle yoğun bir şekilde göç alan Hanımınçiftliği Belediyesi, ulaşımı rahatlatmak için 2 adet yolcu otobüsü ve 1 adet iş makinesi aldı.

Hanımınçiftliği Belediyesi önünde düzenlenen törenle 2 otobüs ve 1 iş makinası hizmete sunuldu. Törende bir konuşma yapan Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı, "Geçen yıl 2 adet otobüs alarak belde halkının hizmetine sunduk, ancak aldığı göçle sürekli gelişen ve büyüyen beldemizin ulaşım problemini çözmeye yetmedi. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde oluşan yoğunluktan dolayı belde halkı tarafından sürekli olarak bize şikayet edilmekteydi" dedi.

Yapılan çalışmalar neticesinde 2 adet 100 yolcu kapasiteli büyük yolcu otobüsü alarak belde halkının hizmetine sunduklarını aktaran Şerefhanlı, "Bu araçlarla birlikte toplam 8 adet yarım 4 adet büyük otobüs olmak üzere toplam 12 adet otobüs belde halkımıza hizmet edecek" diye konuştu. Şerefhanlı, ayrıca oluşan iş yoğunluğu nedeniyle belde halkına daha iyi hizmet sunabilmek için 1 adet iş makinesi aldıklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 14:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?