4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kubbe Dağı sorunu çözülecek

AK Parti Malatya millekvekili Önur Çalık, Kubbe Dağı sorununu çözmek için çaba gösterdiklerini belirtti.

Öz Pütürgeliler Derneği'nun kuruluşunun 24. yıldönümü nedeniyle, Şeker Fabrikası Tesislerinde bir gece düzenledi. Geceye Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mücahit Fındıklı ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede Dernek Başkanı Necati Çelebi, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra bir konuşma yapan Malatya milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşlerden Sorumlu Komisyon Üyesi Öznur Çalık, Pütürge ve Doğanyol ilçe karayolu üzerinde bulunan ve kış mevsiminde kar ve tipi nedeniyle sürekli kapanan Kubbe Dağı'nın sıkıntısından söz etti. "Pütürgeli ve Doğanyollu olup da, Kubbe Dağı yolunda kalmayan olmamıştır. Kış mevsiminde kar ve tipi nedeniyle yolda kalınmasından dolayı çok sıkıntı çekenler oldu. Her iki ilçeli de hayatında mutlaka bu yolda kalmıştır" diyen Çalık, "Kubbe Dağı artık geçilmez değil, geçilir olması için çalışma başlattık. Bu sorunu gidereceğiz" şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda Öz Pütürgeliler Derneği'ne katkıda bulunanlara, plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 13:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KENAN BİRİŞİK IP: 88.239.134.xxx Tarih : 28.01.2008 18:55:07

KUBBE DAĞI SORUNU YILLARDIR ÖZELLİKLE PÖTÜRGENİN KANAYAN YARASI.SİYASİLER GEÇMİŞTE ÇOK SÖZ VERDİLER.AMA BİRTÜRLÜ GERÇEKLEŞMEDİ.HEP SÖZDE KALDI.İŞALLAH YAPILIR.İNSANLARIN DA ÇİLESİDE SON BULUR.