2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Çocuk yuvasına anne baskını

Şiddet görüntüleriyle gündeme gelen Malatya 0-6 Yaş Grubu Çocuk Yuvası, bu kez bir annenin baskınıyla gündeme geldi. Çocuğuna iyi bakılmadığını iddia eden Nuray Felek, çocuk yuvasında taşkınlık yapınca yurt görevlileri polise haber verdi.

Edinilen bilgilere göre, Malatya çocuk Yuvası'nda çocuğunun kaldığını söyleyen Nuray Felek, çocuğuna iyi bakılmadığı iddiasıyla yuvaya giderek burada taşkınlık yaptı. Bunun üzerine yurt görevlileri durumu polise bildirince, çok sayıda ekip yuvaya geldi. Nuray Felek ve yanında bulunan bir başka kadın, olayla ilgili olarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kadının yurttaki çocuğunun velayetininse eski eşine ait olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak bilgi alınan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, kadının daha önce de yurda gelerek taşkınlık yaptığını söyleyerek, son olaydaysa yurtta yine taşkınlık yapınca durumun polise bildirildiğini söyledi. Konan, yurtta her şeyin şu anda düzenli bir şekilde yürütüldüğünü ve personellerin çalışmalarını daha düzenli ve dikkatli şekilde sürdürdüğünü ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 18:05:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aysel IP: 85.110.67.xxx Tarih : 24.01.2009 19:54:31

yuvayı basmaya gücün yetiyor da çocuğunu neden alıp bakmıyorsun.ben bir shçek çalışanıyım.yuvadaki çocukların anneleri hep ikinci evliliklerini yaparlar ,çocuk doğururlar ve yuvadaki çocuklarını bir kez görmeye gelmezler.hastalandıklarında,karnelerinde herşeyinde biz varız yanlarında.malatya çocuk yuvasında yaşananları bende kınıyorum.ancak anneli ve babalı yetimler bizim çocuklarımız.telefon açıp çocuğunu görmeye gel dediğimiz anneler ve babalar asla gelmiyorlar.ondan sonrada kötü muamele.kurum bakımına alınan çocukların ilk banyolarında vücutlarında morluklar vardır.bir çoğu ailelerinden dayak yemiştir.İNANIN BU KURUMLAR DIŞARDAN GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ CANAVAR PERSONELİN KALDIĞI YERLER DEĞİL.ANNESİ VE BABASI ÖLEN ÇOCUK YOK DENECEK KADAR AZ.O NEDENLE ÇOCUKLAR ÇOK ÖFKELİ.ÖFKELERİNİ YA BİZE YA DA ARKADAŞLARINA YANSITMAKTALAR.KAÇIP AİLELERİNE GİTMEK İSTEMEKTELER.BENİM KURUMDA BİR ÇOCUĞUM VAR.DÜN AKŞAMA KADAR ANNESİNİN GELECEĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN BEKLEDİK.ANNE GELMEDİ.KURUM BAKIMI ALTINDA 3 ÇOCUĞU OLAN ANNE EVLİ BİR ADAMA KAÇMIŞ.BEN ÇOCUĞA ANNESİNİN İŞİNİN ÇIKTIĞINI O NEDENLE GELEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİM.BU SADECE BİR ÖRNEK.BİZ SHÇEK ÇALIŞANLARININ HER GÜNÜ BÖYLE TRAVMATİK OLAYLARLA GEÇER.TOPLUM BİZLERİ LİNÇ EDERKEN Kİ HAKSIZ YERE LÜTFEN BUNLARI DA DÜŞÜNSÜN.