2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Doğalgaz istişare toplantısı

Malatya Belediyesi, önümüzdeki günlerde çalışmalarına başlanacak şehir içi doğalgaz şebeke hatlarının geçeceği güzergahlarda, alt yapı yatırımları bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileriyle bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim, Pegaz, ANT Doğu Bölge Müdürlüğü, Telekom, Karayolları 81. Şube Şefliği, Fırat Edaş yetkilileri ile bazı daire müdürleri katıldı. Belediye Başkanı Akın, şehir içi doğalgaz dağıtım şebekelerinin yapımı sırasında herhangi bir sorunla karşılaşılmaması, mevcut alt yapı şebekelerinin zarar görmemesi ve yeni yapılacak şebeke hatlarının ise doğalgaz çalışmalarıyla birlikte yapılmasını temin etmek amacıyla böyle bir toplantı düzenlediklerini bildirdi. Önümüzdeki günlerde başlanacak olan doğalgaz şehir içi dağıtım ve iletim hatları çalışmalarının daha sıhhatli yapılabilmesi için yeraltında altyapı hazırlıklarını tamamlamış olan bütün kurum ve kuruluşların yetkilileriyle biraraya gelen Akın, çevre dostu olan doğalgazın Malatya'ya döşenmesi halinde, şehrin hava kirliliğinden kurtarılacağını belirtti. Akın'ın konuşmasından sonra, Malatya Belediyesi ile diğer kurum ve kuruluş temsilcileri konuyla ilgili olarak karşılıklı görüş alış-verişi ve bilgi paylaşımında bulundu.

1. Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlantısı yapılan doğalgazın, öncelikle çevre yolu güzergahına döşeneceği, dolayısıyla çevre yolu kenarındaki mahallelere doğalgazın daha önce ulaşacağını kaydeden Akın, yakın zamanda çalışmalara başlanacağı bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 15:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?