2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Eğlence merkezi aranıyor

Malatya'da, son aylarda silahlı ve bıçaklı kavgalarla şehir merkezinde dikkatleri üzerinde toplayan Cezmi Kartay Caddesi'ndeki eğlence merkezlerinin şehir dışına taşınması için Malatya Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bayramlaşmak için yaptığı ziyaret esnasındaki açıklamalarında, Cezmi Kartay Caddesi'nde faaliyet gösteren birahane ve pavyonların şehir merkezinin dışında taşınması için yer tespit çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Akın, "Şehir merkezleri şehir dışına çıkartılacak. Meclis üyelerimiz, yer araştırması yapıyorlar. Şu anda 3-4 yer belirlendi. Uygun bir yer bulunduğunda meslek grubu olarak aynı yerde faaliyet gösterecekler" dedi. Cezmi Kartay Caddesi'nde yaklaşık 30 tane eğlence merkezi bulunuyor.

Belediye Başkanı Akın, Beydağını'nı imara açılması çalışmalarının da devam ettiğini kaydederek, "Burada ileriye dönük tüm altyapı çalışmaları şimdiden oluşturulacak. Mesela yolların genişliği en az 50 metre olacak. Gelecekte burada altyapı sorunu yaşanmayacak" şeklinde bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 16:20:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?