2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Valiye veda gecesi

Merkez Valiliği'ne alınan Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, idarecilik anlayışında particilik yapmadığını söyledi.

Valiler Kararnamesi'yle merkez valiliğine atanan Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerine veda kokteyli verdi. Öğretmenevi'nde yapılan kokteyle 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tuncay Çakan, Belediye Başkanı Cemal Akın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.
Vali Osman Derya Kadıoğlu, tatlısı ve acısıyla Malatya'da görevini tamamladığını belirterek, "Görevimin süresince Cumhuriyetin temel niteliklerine hep sadık kaldım. Türkiye Cumhuriyeti'nin laik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunu hiç aklımdan çıkartmadım.

Atatürkçülüğü vatanına en iyi hizmet eden, en iyi Atatürkçüdür diye anladım. Valilikte sayın Cumhurbaşkanımızı ve hükümeti temsil ettiğimizi hiç aklımdan çıkartmadım. Ancak anlayış farkı olabilir, hükümeti temsil ederken, hizmet anlayışımız partizanlık olmadı. Her günümüzde arkamızdan iyi sözler söylettirmek için vatandaşın hayır duasını fazla alabilir miyiz çabası içerisinde idarecilik yapmaya çalıştım" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 16:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?