2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Vergi borcu uyarısı

Malatya Belediyesi, çeşitli vergi borcu olanlar ile içme suyu borcu olup da çıkarılan aftan yararlanmak isteyenlerden 31 Mayıs 2006'ya kadar müracaat etmelerini istedi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 31 Mayıs 2006 tarihine kadar su borçlarının anaparalarını, kanuni takibe alınan abonelerinse anapara ve icra masraflarını ödemeleri halinde gecikme zammı cezasından muaf tutulacağı bildirildi.

Bu arada, Mart ayında başlanan ve yılda 2 taksit halinde alınan emlak vergisi ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisinin 1. taksit ödemeleri devam ediyor. Açıklamada, 1 Mart 2006 tarihinde başlayan ve 31 Mayıs 2006 tarihinde sona erecek olan emlak vergisi ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisi 1. taksitlerini zamanında ödemeyen mükelleflerin aylık yüzde 3 gecikme zammı ödeyecekleri kaydedildi.

Bu arada, ocak ayında başlayan ve yılda 2 taksit halinde alınan ilan reklam vergileri 1. taksit ödemeleri devam ediyor. 2 Mayıs'ta sona erecek olan ilan reklam vergisi 1. taksit ödemelerini zamanında yapmayan mükelleflerin aylık yüzde 3 gecikme zammı da ödeyecekleri hatırlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2006 Perşembe 14:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?