2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Maç heyecanı can aldı

Malatyaspor-Samsunspor maçını izlerken kalp krizi geçiren 48 yaşındaki taraftar, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Malatyaspor'un ligde kalma mücadelesinde büyük önem taşıyan ve geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Malatyaspor-Samsunspor maçını, Akpınar'daki bir çay ocağında televizyon naklen yayınından izleyen Ahmet Çetin (48) adlı taraftar, maçın heyecanına dayanamadı ve arkadaşlarının kucağına yığıldı. Hemen haberdar edilen 112 Acil Servis ambulans görevlilerinin ilk müdahaleyi yaptığı, daha sonra Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı Ahmet Çetin'in kalbi, hastanede durdu. Devlet Hastanesi'nde yeniden kalbi çalıştırılan Çetin'in, buradan Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildiği ve hemen yoğun bakım servisine alınarak, solunum cihazına bağlandığı, tedavisi devam etmekte iken hayatını kaybettiği bildirildi.
Evli ve 4 çocuk babası olan Ahmet Çetin'in, kamyonetiyle taşımacılık yaptığı ve uzun bir süreden beri kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi. Çetin'in cenazesi, doğum yeri olan Kale İlçesi'nin Kumluyazı Köyü'ne götürülerek toprağa verildi.
 
Malatyaspor'un, bu sezon Kayseri Erciyesspor ile Malatya'da oynadığı maçı İnönü Stadı'nda izlemekte olan 70 yaşın üstündeki taraftar Mustafa Coşanay da, stadyumda kalp krizi geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede ölmüştü. 3 sezon önce de yine Malatya'da oynanan Denizlispor maçında yaşlı taraftarlardan Mevlüt Kılıç, stadda fenalaşmış ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı.
.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2006 Pazartesi 20:04:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
velattin kılı ç IP: 85.98.235.xxx Tarih : 9.05.2006 16:33:52
malatya aşkı oyle buyuk bır aşkkı ınsanı canında da malındanda eder. ama yınede aldırmazinşallah malatya kumede kalır bu heyecanın devam etmesını dılerız.saygılarımla HAKKARIDEN VELATTIN