18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

'Kırsal Foto Safari' başladı

Genç Birikim Derneği tarafından düzenlenen 'Kırsal Foto Safari' programı çerçevesinde bir araya gelen gençler, 10-13 Şubat 2008 tarihleri arasında Muş'ta çeşitli mekanları dolaşarak fotoğraf çekmeye başladı.

Avrupa Birliği (AB) gençlik programları tarafından desteklenen ve Türkiye, Litfanya, İtalya, Bulgaristan ile Romanya’dan toplam 32 katılımcının iştirak ettiği 'Kırsal Foto Safari' programına start verildi.

Genç Birikim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce, düzenlenen program ile Muş'un tanıtımının çok iyi bir şekilde yapılacağını belirterek, dört gün sürecek olan etkinlikte ağırlıklı olarak fotoğraf çalışmalarının yapılacağını ve sosyo-kültürel aktivitelerin de gerçekleştirileceğini söyledi.

Yüce, bu program sayesinde gençlerin kaynaşma ortamı bulacağını belirterek, "Dernek olarak bir program hazırlamaya karar verdik. Bu programı sportif alanda da yapabilirdik. Ancak biz fotoğraf alanında böyle bir çalışma yaptık. Bu çalışma ile Muş'un daha çok tanıtılacağını düşündük. Muş ilinin tanıtılması ve bu çerçevede gençlerin bir araya gelmesi için fotoğraf konulu bir program düzenledik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 10:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali özcanlı IP: 88.255.123.xxx Tarih : 12.02.2008 09:54:54

Neyin fotoğrafını çekiyorlar. Açlığın mı? Sefalettin mi? Yolsuzlukların mı? Yoksa boşta gezen muşlu kardeşlerim mi? Neyi Çekiyorsunuz? Söyleyinde hep beraber bizde gülelim o fotoğraf karesine Gariban Muşlu Hemşerilerime bir iş mi nee.... Neyin fotoğrafı arkadaşım