3
Mayıs
2024
Cuma
SAĞLIK

Başhekim istifa etti

Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Reşit Sönmez, başhekimlik görevinden istifa etti.

Yaklaşık 1.5 yıldır Muş Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Reşit Sönmez, geçtiğimiz Cuma günü istifa dilekçesini İl Sağlık Müdürlüğü'ne verdi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Operatör Dr. Reşit Sönmez, istifa etmesinde herhangi bir özel sebebin bulunmadığını ve hastalarına daha fazla zaman ayırabilmek için istifa ettiğini belirtti.

Görev yaptığı süre içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için bütün çaba ve gayretini sarf ettiğini kaydeden Reşit Sönmez, "Vicdanen çok rahatım. Çünkü gerçekten en iyi şekilde görevimi yaptığıma eminim" diye konuştu.

Muş Devlet Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görevini yürüteceğini kaydeden Reşit Sönmez'den boşalan başhekimlik görevini, Dr. Sami Doğan vekaleten yürütüyor.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 23:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet mahfuz acar IP: 85.98.124.xxx Tarih : 15.12.2005 21:48:28
Başhekim görevinden istifasını vermiş olan sayın Dr Reşit SÖNMEZ Beyin Tekrar görevine başlaması bizleri sevindirecektir.Görev yapmış olduğu süre zarfında halkın sevgisini kazanan ve başarılı idarecilik gösterdiğinden kendisini Takdirle karşılıyoruz.Başarılı ve Dürüst olan idarecilerimize destek vermeliyiz.