3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

AKP'li vekile partiyi şikayet ettiler

Ak Parti Muş Milletvekili Medeni Yılmaz, dün Bedensel Engelliler Derneği Muş Şubesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Bedensel Engelliler Derneği Muş Şubesi Başkanı Bedri Korkmaz, Yılmaz’a, Ak Parti'nin kendileri ile ilgilenmediğini belirterek hem milletvekillerinden hem de Ak Parti'den şikayetçi oldu.

Seçimden bu yana hiçbir partiliyi yanlarında görmediklerini belirten Korkmaz; “Muş’ta en büyük sivil toplum örgütü biziz, en mağdur olan ve mağdur insanlara yardım eden gene biziz. Birçoğumuz bir 'merhabayla' bile yetinmeye razı olmasına rağmen, hiçbir siyasi bir gün derneğimizden içeri girip bir çayımızı dahi içmedi. Seçim öncesi yanımızda gördüklerimizi seçimden sonra göremez olduk. Bizim siyasilerden maddi bir beklentimiz de yok. Sportif faaliyetler o kadar başarılı olmamıza rağmen hiçbir siyasiden bir telefon dahi gelmedi. Şimdiye kadar hiçbir resmi görüşmemizde siyasilerin bizimle ilgilenmediklerini belirtmedik ama bugünden sonra da bizimle ilgilenmeyen ve bize yardımcı olmayanları, oldular diye söylemeyi düşünmüyoruz” dedi.

Engellilerin şikayetlerini dinleyen Yılmaz, şikayetlerinde haklı olduklarını ve “ne söyleseler azdır bile” dedi. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “şimdiye kadar engelliler ile ilgilenemediğimiz için onlardan özür diliyorum. Şimdiye kadar engellilerle görüşmememiz onlarla ilgilenmememiz anlamına gelmiyor, şimdiye kadar bizlere gelen engelli arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Nejdet Armağan - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 12:53:01
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 18:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muammer mete IP: 88.224.145.xxx Tarih : 10.03.2009 11:41:47

ben bogazkale ilcesinden bogazkalede ikamet etmekde olan birisiyim ben ak partili olaraktan ilcemizdeki yönetimden utanc duyuyorum başkanımız ve yönetini adaletten bahsediyor şu ana kadar hic bir işi adalatli degil bakınız başkanımız ve ekibi yönetime geldiler 7 tasne sucu olmayan zavallı gariban insanları belediyeden hic ugruna attılar yeniden 8 tane işci geri aldılar bu yedi kişinin canını yakdılar bununlada yetmeyip  milyarlarca tazminat ve avukat masrafları ödediler ve ödemeye devam ediyorlar belediyenin ve devletimizin burda ne sucu var bununlada kalmayıp bir yandaşının en az 10 kat fazlasına belediyeye tarla aldılar belediyenin ne işine yarar ve aynı şekilde gece kondu aldılar bunun gibi bircok örnekler teşkil eden yanlışlar var ve başkanımız 5 yıldır başka bir ilcede ikamet etmekteler ilceye işbaşına 5 yıldır belediyemiz tarafından ualaşım saglanmaktatır ben bir vatandaş olarak belediye yönetimini sizlere şikayette bulunmaktayım saygılarımla