3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Milletvekilleri muhtarları dinledi

AKP Muş Miletvekilleri Sebahattin Yıldız, Medeni Yılmaz ve Seracettin Karayağız, dün özel idare siname salonunda düzenledikleri bir toplantı ile muhtarların sorunlarını dinledi. AKP iktidarının, başa geldikten sonra yaptığı hizmetleri anlatan Seracettin Karayağız, AKP’nin iktidara geçtikten sonra Türkiye’nin her konuda ilerleme kaydettiğini vurguladı.

Karayağız; “Nerden geldiğimizi anlatmakta yarar var, o günleri herkes biliyor. 3 Kasım’dan önceki günleri, o zaman hükümet diye bir şey yoktu, enflasyon yüzde 55-60’larda seyrediyordu, faziler yüzde 70’in üzerindeydi, dövizin durumu ortadaydı, bir kitap bir yerden bir yere fırladığı zaman döviz iki misline katlanıyordu bununla beraber onbinlerce esnaf iflas ediyordu, işte AKP böyle bir ülke devraldı” dedi.

Karayağızdan sonra konuşan Medeni Yılmaz, AKP’nin Muş’a yapmış olduğu hizmetleri anlattı. Muş’un sağlık konusunda önemli adımlar attığını belirten Yılmaz, daha iyiye gideceklerini vurguladı.

Yılmaz; “İlimizde olması gerekenleri gücümüz yettiğinde yapmaya çalıştık. Kalkınmada sonlarda bir ile sahibiz. Muş’un problemlerini göğüslemek için güçbirliği yapmak zorundayız, bütün sorunları ve problemleri beraberce yapmak zorundayız. Bizde gücümüzün yettiğince problemleri çözmeye çalışacağız” diye konuştu.

Daha sonra muhtarların sorunlarını dinleyen AKP’li milletvekilleri, bu sorunlar hakkında muhtarlara yardımcı olabileceklerini ve müsterih olmalarını istediler.

Nejdet Armağan - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2005 Perşembe 09:17:47
Güncelleme :25 Ağustos 2005 Perşembe 15:20:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?