3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Sevinçli haberlerle döndü

Muş Valisi İbrahim Özçimen, 12 günlük Ankara ve İstanbul gezisinin ardından Karasu Islah Projesi, kayakevi ve milli eğitim alanında önemli haberlerle Muş'a döndüğünü söyledi.

12 günden beri Ankara ve İstanbul'da bir dizi temaslarda bulunan Vali İbrahim Özçimen dün uçakla Muş'a döndü. Gezisiyle ilgili olarak İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Vali İbrahim Özçimen, Muş'a sevindirici haberlerle döndüğünü belirti. Tek amacının Muş'a hizmet olduğunu ve bunun için mücadele ettiğini söyleyen Vali İbrahim Özçimen, "Karasu Islah Projesi için önemli görüşmelerde bulundum. Bunun sonucunda da Devlet Su İşleri'nden bir kısım kaynak bulduk. Bu proje ile ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde ayrıntısıyla halkımız duyacaktır. Kayakevi için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler çerçevesinde telesiyej sözü aldık. Biz burada projemizi hazırlayıp gönderdikten sonra telesiyej kurulması için ödenek gönderilecek. Ayrıca milli eğitim alanında yaptığımız görüşmeler sonucunda bir hayırsever vatandaşımız Muş'a 16 derslikli bir okul yaptıracak. Bu konuda da biz yer belirleyip kendileriyle protokol imzaladıktan sonra vatandaşımız tarafından ilimize 16 derslikli bir okul yapımı gerçekleşecek" dedi.

Vali Özçimen, 12 günlük gezinin Muş için oldukça yararlı olduğuna inandığını ifade ederek, "Üzerinde görüşmeler yaptığımız üç konu da Muş için oldukça önemlidir. Hele en önemlisi olan 'Karasu Islah Projesi' konusunda atılan somut adımların Muş için hayati önem taşıdığına inanıyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 15:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris baykal duisburg ALMANYA IP: 80.141.134.xxx Tarih : 6.12.2005 15:01:50
Böyle degerli ve caliskan bir valimiz olmasi gercekten biz muslular cok sansliyiz.Valimize ne kadar tesekkür etsek azdir,ve her tesekkure ve taktire layiktir.Valimizi mus milletvekilide görmek istiyoruz,ALLAH tan tek temenim buda gerceklesir,ve bakan olacak.Valimize ALLAH razi olsun,bir musludan daha cok,musa deger veriyor.Bu büyük insanimizin degerini lütfen bilelim..lütfen sayin mus halkim valimizi ikna edelim,milletvekili secelim..mus icin bir firsat,,saygilarimla.kenthabere tesekkürler