4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Başkan Yenigün: Kışın da yatmıyoruz

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, mevsim şartları ne olursa olsun hizmetlere devam ettiklerini belirterek, "Kışın yattığı düşünülen Belediye aksine, dimdik ayakta ve çalışmalarını devam ettiriyor" dedi.

Yeni minibüs durakları, Akköprü Deresi yanındaki yeni yol genişletme çalışması, kapalı semt ve balıkçı pazarı gibi dış çalışmaları inceleyen ve ilgililerden bilgi alan Belediye Başkanı Burhan Yenigün, vatandaşlarla da görüştü. Vatandaşlara, sözlerinin arkasında olduklarını belirten Başkan Yenigün, "Dün neysek bugün de, gelecekte de oyuz.

Çalışmalarımız ve hizmetlerimizi tamamen sonuca ulaştırarak işe başlamaktayız. Hiçbir işimize, yarım kalacak diye başlamadık. Yapılan hizmette desteklerini esirgemeyen vatandaşımıza eşit şekilde hizmet götürmekle çıktığımız yolda alnımız açık başımız dik şekilde devam etmekteyiz. Halkımızın memnuniyetlerini dile getirmeleri, bizleri makamımıza gelerek sözlü olarak ya da yazılı olarak teşekkür iletmeleri gücümüze güç katmaktadır.

Büyüyen, değişen, güzelleşen ilimiz hak ettiği yere gelecektir. Yapılan çalışmalar, hazırlanan projeler, uzun vadeli bir zamanı kapsamaktadır. Kalıcı hizmetlerimiz arasında yaptığımız alternatif yollar, oluşturulan semt pazarları, yapımı devam eden kapalı semt ve balıkçı pazarı, trafiği rahatlatmak amaçlı düzenlenen yeni düzenli, ofisli minibüs durakları ve alt yapı hizmetleri gibi birçok çalışmamız bir iki günlük değil uzun yılları düşünerek yapılmakta. Desteğini bizlerden esirgemeyen duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 23:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?