4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediye'den Pakistan'a yardım kampanyası

Van Belediyesi tarafından, yaşanan deprem dolayısı ile Pakistan halkı için başlatılan yardım kampanyasına vatandaşların büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Düzenlenen yardım kampanyasında oluşturulan ekiplerin yardımları, bizzat vatandaşın belirlediği yerden aldığı belirtiliyor. İlgililer, bir hafta önce başlatılan kampanyaya ilginin gün geçtikçe arttığı belirterek, "Kampanya dahilinde nakdi değil, ayni yardımlar kabul ediliyor ve giyecek, battaniye, mama, çocuk bezi, yatak gibi kullanılabilir eşyalar toplanıyor.

Yardım toplamada belediye çalışanlarının yardım anonslarına hemen her sokakta cevap veriliyor. Belediye Başkanı Burhan Yenigün ise, start verdiği yardım kampanyasına halkın yoğun ilgisine çok sevindiklerini belirterek, "Biz aslında yıllar önce Pakistanlı kardeşlerimizin bizleri zor günde yalnız bırakmamalarının karşılığını veriyoruz. O gün biz onlara muhtaçtık, bugün ise onlar bize muhtaç.

Gereken her imkanı zorlayarak bu insani görevimizi yerine getirmek zorundayız. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu bu destek için teşekkür ederim. Biz bu taleplere cevap vermek için ekiplerimizi seferber ettik. Bizzat araçlarımızla yerinden yardımları alıyoruz. Bu desteklerle nice yüzler gülecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 21:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?