4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Gençlere okuma tavsiyesi

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, yaptıkları hizmetleri yerinde denetlerken karşılaştığı ve okumadıklarını öğrendiği gençlere, okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Akköprü Deresi'nde incelemelerde bulunan Başkan Burhan Yenigün, karşılaştığı gençlerle bir süre sohbet etti. Grubun içinde iki kişinin okula gitmediğini öğrenen Yenigün, "Siz okuyun, her türlü desteği benden göreceksiniz. Okumak gerekli ve geleceğimiz olan sizler için kaçınılmazdır" dedi.

Rasim Akdağ ve Nesim Allahverdi adlı gençlere nasihatlerde bulunan Yenigün, her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Ülkenin geleceğini şekillendirmede gençlerin rolü olacağını ifade eden Yenigün, okumak ve faydalı birer fert olmanın bir gereklilik olduğunu kaydetti.

Gereken zemini hazırlayarak, gençlerin okuması için yardımcı olacaklarını dile getiren Yenigün konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gençlerin her zaman yararlı eğilimler içerisinde olması için uğraşıyoruz. Gençlerin okul dışında bazı dallarda eğitilmesi için de kültürel ve sosyal etkinlikler ile kurslar tertipliyoruz. Bu kurslardan sonra gençlerimiz özellikle spor dalında ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atmıştır."

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 12:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?