4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Van'da

Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Mamet Cunus Abilov, soydaşlarını ziyaret etmek amacıyla bugün akşam saatlerinde Van'ın Erciş İlçesi'ne geldi.

Öğlen saatlerinde uçakla Van'a gelen Büyükelçisi Abilov, önce Van Valisi M. Niyazi Tanılır'ı makamında ziyaret ettikten sonra, soydaşlarının yaşadığı Erciş İlçesi'ne geldi. Saat 17.30'da ilçeye gelen Büyükelçi, Erciş Kaymakamı Ali Partal ile Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi tarafından hükümet konağı önünde karşılandı.

Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Büyükelçi Abilov, soydaşlarına gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı ilçe kaymakamı nezlinde Türkiye Cumhuriyeti'ne teşekkür etti. Ardından ilçe merkezine 26 kilometre uzaklıkta bulunan Ulupamir Köyü'ne geçen büyükleçinin, geceyi burada geçirdikten sonra, yarın Erciş'ten ayrılarak Ankara'ya gideceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 07:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman aktaş IP: 85.102.224.xxx Tarih : 22.09.2005 15:57:11
son zamanlarda ülkemiz huzura kavuşurken birilerı tarafından tekrar ülkeyi kausa doğru sürünlenmek istemektedır.bence tüm türk vatandaşları olarak çok dikkatli olmamız gerekir bu tür olaylarına sağukkanlılıkla karşılamaız gerekmektedır ve emniyet güçlerıne özelikle büyük görev düzmektedır halka sevgi ile yaklaşması gerekir millet olarak kenetlememiz gerekir bu kardeşliği bütün dünyaya göztermemı gerekir yoksa en ufak bir olayda meydanlara dükülürsek sonunda bizler değil düşmanımız kazanır her keze sağ duyuya davet ediyorum