4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kömür izdihamı

Van Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından dağıtılan kömür yardımında izdiham devam ederken, geçici işçi olarak çalışan bir kişi elini kamyon kasa kapısına sıkıştırarak yaralandı.

Yaklaşık 20 günden beri SYDV tarafından fakir ailelere dağıtılan kömür yardımında yoğunluk devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri nezaretinde dağıtılan kömür yardımında vatandaş ile polis arasında zaman zaman bağrışmalar yaşandı. Kalabalığı sıraya geçirmek için duvara çıkıp bağıran polis ekipleri, vatandaşların sıraya girmelerini sağlamaya çalıştı.

Kömür dağıtım merkezinde işçi olarak çalışan M. Şakir Karakoç isimli bir kişi, kamyona kömür yüklediği sıra elini kamyonun kasasının kapısına sıkıştırarak yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil ambulansı tarafından Van Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karakoç, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Parmaklarında ezilme olan Karakoç, yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 10:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?