4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

VATSO'dan kalite semineri

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, oda olarak başta üyeleri olmak üzere tüm kamuoyunun görevleriyle ilgili ihtiyaç duyulan taleplerini, kaliteli ve uluslararası standartlara uygun biçimde karşılamak üzere yeni bir süreç başlattıklarını söyledi.

Kandaşoğlu, düzenlediği basın toplantısında, VATSO'ya TS-ISO-EN 9001-2000 belgesi alarak bir ilke daha imza atmayı planladıklarını belirtti. Bu kapsamda toplam kalite yönetimi eğitimlerini başlattıklarını, bütün üyelere açık olan 10 günlük eğitimden sonra kalite yönetimi uygulamalarına başlayacaklarını ifade eden Kandaşoğlu, eğitimlerin Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından verileceğini kaydetti.

Kandaşoğlu, "Odamız, kamu vicdanını gözeterek, üyelerinden gelen talepler, kanun ve ilgili mevzuatla kendisine verilmiş olan görev sorumluluklar çerçevesinde müşteri beklentilerini eksiksiz ve doğru zamanda, tarafsızlık ve güvenirlilik ilkesine bağlı olarak karşılamayı amaçlamaktadır. Van'da kalite yönetim eğitimlerinin, diğer sektörlere de yaygınlaştırılması gerekir. Seminer, öncelikle oda personeli ve üyelerine yönelik olurken, daha sonra organize sanayi bölgesi ile oto sanayi sitesinde de verilecektir" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 17:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İdris KARAEL IP: 81.215.61.xxx Tarih : 24.11.2005 01:55:11
Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir KANDAŞOĞLU'nu Yönetim Kurulunu Bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyor ve Tebrik eder. daha nice önemli çalışmalarında başarılı olmalarını diliyorum. Van Demirciler,Tornacılar,Tamirciler Odası Başkanı İdris KARAEL