4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Zabıta ile denetim yaptı

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, denetimlerde eksiksiz görülen esnafın takdirle ödüllendirileceğini söyledi.

Başkan Yenigün, dün akşam iftar saati sonrası zabıta ekipleri ile birlikte fırın denetimine katıldı. Şehir merkezinde bulunan fırınları gezen Yenigün, işletmecilere hijyen ve temizliğe dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Ekmek gramajlarını ve temizliğe dikkat eden Başkan Yenigün, gördüğü manzaradan memnun olduğunu, bunu da zabıta ekiplerinin yaptığı düzenli denetime bağladı.

Halkın sağlığına önem verenlerin ödüllendirileceğini, uyarıları dikkate almayanların ise cezalandırılacağını belirten Yenigün, "Her şeyden önce halkımızın ve bizlerin tüketmek için aldığı mekanların hijyen olması gerekir. Oluşturmuş olduğumuz zabıta ekibi denetlemeleri sayesinde görünenler sevindiricidir. Güzelleşen gelişen Van, gelecek için ümit vaat etmektedir. Sıkı denetimlerle esnafımızı denetlememiz görevimiz gereğidir. Bu anlamda esnafımız da geçmişe nazaran daha dikkatli olduğunu gördüm. Birliktelik saygınlık içerisinde iş birliğine gidilerek Vanımıza yakışan hizmeti vermekte hızlı güvenilir şekilde ilerlediğimizin bir sonucudur" dedi.

Başkan Yenigün'ün zabıta ekipleri ile birlikte gören esnaf ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Zabıta ekiplerinin sürekli olarak fırınlarını denetlediğini dile getiren esnaf, "Biz gerçekten şanslıyız. Çünkü işi takip eden bir başkanımız var. Yapmış olduğu hizmetler başarılı. Halkla iç içe olması bizi için çok önemli. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizimde amacımız halkımıza daha sağlıklı bir ürün sunmaktır" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 15:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris karael IP: 81.215.60.xxx Tarih : 21.10.2005 02:14:49
Sayın belediye başkanımızın önemli sayabileceğimiz denetimle ilgili çalışmasından dolayı kendisini ve belediye zabıta ekibi ile birlikte diğer çalışanlarını kutluyoruz. aziz ramazan ayında vanlı heşehrilerimize sağlıklı kaliteli ve hijyenik ortamda hazırlanmış yiyecek ve içeceklerin biz tüketicilere daha iyi bir ortamda ulaştırılması için gece , gündüz yapmış oldukları titiz ve özverili çalışmaları takdirle ve memnuniyetle karşıladığımızı ifade eder. Van Esnaf Sanatkarları ve halkımız adına teşekürlerimizi sunarız.Başarılı çalışmalarının devamını diler saygılar sunarım.