2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Gençlerden intihar girişimi

Van'ın Çaldıran İlçesi'nde bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren 2 kişi, ilaç içerek intihar etmek istedi.

Alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı Karadulda Köyü Tekesuyu Mezrası ikamet eden U.B. (Uğur Bilicier-15) isimli genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı girdiği bunalım sonucu ismi belli olmayan haptan 6 adet yutarak intihar etmek istedi.

Ailesi tarafından oda içerisinde baygın vaziyette bulunan U.B., Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, Çaldıran İlçesi Enginler Köyü'nde ikamet eden ve evli olan Ş.Ö. (Şevka Öztürk -19), bilinmeyen bir sebeple girdiği bunalım neticesi bir şişe Rok isimli böcek ilacı içerek intihara teşebbüs etti. Muradiye Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Ş.Ö., Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 10:44:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhan çelik IP: 85.107.219.xxx Tarih : 1.11.2006 08:23:32
ben 2996 da askerlik yaptım ilçenizde benim zamanımdada ıntıhar olayları vardı sebepi se başlık davasıydı yada yaşlı adamlarla evlenmek zorunda olan kızlar ıntıhar ederdi ama hala bu olayların var olması beni üzdü çünkü çaldıranın tarihte çok degerli bir yer oldugunu bilmeyen yoktur tarigle anılması gereken yer bu tür olayrla anılıyor herkese sevgi ve selamlar