3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Afyan'da bakanların çıkarması

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Afyonkarahisar'a geldi.

Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özer'in davetlisi olarak, aileleriyle birlikte özel bir otobüsle Afyonkarahisar'a gelen yeni ve eski bakanlar, Kütahya karayolu üzerinde bulunan 5 yıldızlı Korel Termal Otel'e yerleşti. İşadamı Yusuf Özer ve otel yöneticileri tarafından otelin kapısında karşılanan davetliler, daha sonra hep birlikte yemek yedi. Otelin özel bir bölümünde yenilen yemeğe basın mensupları alınmadı. Aynı otelde konaklayacakları ve Kurban Bayramı tatilini Afyonkarahisar'da geçirecekleri öğrenilen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın ilerleyen saatlerde otele giriş yapacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2007 Perşembe 00:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alperen IP: 88.250.67.xxx Tarih : 20.12.2007 10:58:06

ohh ne rahat işte kurban bayaramı fakir vukara yanında gecirsenize sonuçta silzer devlet yöneten kişilerseniz böle günlerde millet kucaklaşın otel v.b durmayın