30
Nisan
2024
Salı
SİYASET

Ülkücülerin birlik gecesi

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde, Ülkü Ocakları tarafından ''Birlik Gecesi'' düzenlendi. Dinar Ülkü Ocağı tarafından organize edilen ve Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen geceye, ülkücüler yoğun ilgi gösterdi. 

Gecede konuşan Dinar Ülkü Ocakları Başkanı Murat Ateşli, Türk milletinin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok muhtaç olduğunu söyledi. Ateş, "Anadolu'yu yurt tuttuğumuz andan itibaren bizi Anadolu'dan atmayı, devletimizi bölüp parçalanmayı düşleyen düşmanlarımız vatanımız, bayrağımız, tarihimiz, kültürümüz, dinimiz, ülkümüz, sazımız sözümüz bir olduğu halde aramıza ayrılık tohumları ekerek hedeflerine ulaşmak istiyorlar. Milletimizin düşmanları ve şer güçler ne kadar çalışırsa çalışsın, milletimizin bu asil duygusunu bozamayacaklar ve arzu ettikleri hedefe ulaşamayacaklar" dedi. 

Afyonkarahisar Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Baki Ocak da, Türk milletini huzur ve refaha taşıyacak reçetenin Türk milliyetçilerinde olduğu ifade etti. 

Konuşmaların ardından ülkücüler, sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan, Aşık Devai, Ahmet Taşkın ve Serdar Can'ın parçalarıyla coştu.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 21:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?