30
Nisan
2024
Salı
SİYASET

Partisinden ihrac edilen vekil konuştu

AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Burhanettin Çoban, başka partilere transfer olmak için istifa etmek yerine, kendisini partiden attırmak amacıyla taşkınlık yapanların millet tarafından affedilmeyeceğini söyledi.
 
AK Parti Müşterek Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilen Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Burhanettin Çoban, AKPi'nin kurumsallaşmış bir parti olduğunu vurguladı. Bu ihraç kararıyla AKP'nin daha da güçleneceğini savunan Çoban, "Partimizin meclisteki aritmetiğinde bir eksiklik olsa da, AK Parti 10 milletvekili değerinde güç kazanmıştır.

 Erdemden, faziletten, ilkeden ve demokrasiden bahsedenlerin inandırıcılığı yoktur. Erdemli, faziletli, ilkeli, demokrat ve dürüst olmak, kürsüde konuşmakla ve bir gazeteye kahraman edasıyla demeç vermekle olmaz. Halkımız bu konuşmaları yapanın, ne yapıda olduğunu biliyor ve inanmıyor. Bugün partimiz daha da güçlenmiştir. Başka partilere transfer olmak için istifa etmek yerine, kendisini partiden attırmak amacıyla taşkınlık yapanları bu millet affetmeyecektir ve asla güvenmeyecektir" dedi.
.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2006 Perşembe 19:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?