30
Nisan
2024
Salı
SİYASET

İl Genel Meclisi Toplantısı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Ateş, 21. yüzyılda vizyonu, gücü, hayalleri ve toplumsal güçleriyle yeni Afyonkarahisar'ın değişiminde büyük rol oynayan lokomotif güçlerden birisinin İl Genel Meclisi Olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi'nin Ocak ayının ilk toplantısı, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Ateş başkanlığında gerçekleştirildi. Özel İdare İş Hanı'nda bulunan Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Ateş, İl Genel Meclisi'nin son 2 yılda yaptığı planlı ve programlı çalışmalarla son 50 yılın en büyük değişimini gerçekleştirdiğini ifade etti. Ateş, yaşanan değişimin adının demokrasi devrimi olduğunu belirterek, "Meclis üyeleri gecelerini gündüzüne katarak, gelecek için önem taşıyan kararların altına imza atıyorlar. Meclis üyelerinin büyük bir cesaretle ve geleceği tasarlayan bir anlayışla ellerini taşın altına koyuyorlar. Tarihi sayılacak plan ve programları yaptılar. Bu nedenle, artık meclis ve siyaset kurumları halkımızın zihninde eskisi gibi algılanmıyor. Bu büyük bir başarıdır ve bu başarıda meclis üyelerimizin çok büyük bir katkısı vardır.

Türkiye'de birçok alanda yatırımlara ihtiyaç var. Bu önemli meclisin hakkını vermeye çalışarak tarafsız bir hizmet dönemi geçirmeye gayret etmekteyiz. Tek amacımız ve idealimiz halkımıza yakışır bir meclis meydana getirmektir" diye konuştu. Halka hizmet etmek için çıktıkları yolda görevlerini en iyi şekilde sadece Afyonkarahisar'a hizmet etmek için yaptıklarını kaydeden Ateş, "Dünyaya ait hırslar, makamlara ait bağımlılıklar bizim aldığımız terbiyede yer almaz. biz ülkemize ve Afyonkarahisar'ımıza hizmet etmek için bir ekip olarak yola çıktık ve böyle devam edeceğiz. Uzlaşmacı tavrımızı hiçbir zaman bırakmamaya gayret göstererek, gelişmiş kalkınmış, güzel ve büyük Afyonkarahisar hayalimiz en büyük motivasyon kaynağımızdır. Kimse bizi bu hayallerimizden vazgeçiremez. Siyasetin tek limanı ahlaktır" şeklinde konuştu.

Ateş'in konuşmasının ardından, açılış ve yoklama yapıldı. Çevre Düzeni Planı'nın görüşülüp hava komisyona havalesinin ardından toplantı sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 21:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?