29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Aparı'dan Malay'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in valiler kararnamesini onaylamasıyla Şırnak Valiliğine atanan İzmir'in Selçuk Kaymakamı Selahattin Aparı, Aydın Valisi Mustafa Malay'ı ziyaret etti. Aparı, ilk valilik görevini Şırnak'ta yapan Malay'dan görev yeri hakkında bilgi aldı.

Vali Selahattin Aparı, 1995 ile 2000 yılları arasında Aydın'da vali yardımcılığı yaptı. Ziyarette yaptığı konuşmada Aydın'ı kendi memleketi olarak gördüğünü söyleyen Aparı, "Beş yıl Aydın'da görev yaptım. Şimdi de Şırnak'a vali olarak atandım. Bu zorlu görevi de başarıyla tamamlayacağıma inanıyorum. Valiliğe zor bir yerden başlamam benim için daha iyi. Orada beni nelerin beklediğinin farkındayım. Sosyal ve ekonomik yapısını tam oturtmamış bir ile atandım. Bunun için Sayın Valimiz Mustafa Malay'dan öğrenecek çok şeyimiz var." dedi.

Selahattin Aparı'ya Aydın'ın simgesi efe figürü ve incir hediye eden Vali Mustafa Malay ise, "Ben de ilk valilik görevimi Şırnak'ta yaptım. Onun için yeni Şırnak valimize elimden geldiği kadar bilgi ve birikimlerimle yardımcı olmaya hazırım. Şu bir gerçek ki Şırnak'ta valilik yapmak eskisi kadar zor değil. Halk hizmete aç. Sayın Aparı'nın o insanları hizmete doyuracağına inanıyorum. Yeni valimize görevinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 11:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?