29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Memurlar lokma döktürüp davul zurna çaldırdı

Aydın'da 400'ün üzerinde üye kaydederek şube statüsüne kavuşan Büro Memur-Sen, şube oluşlarını lokma döktürüp, davul zurna önünde zeybek oynayarak kutladı.

Aydın Şube Başkanı Kamil Pehlivan, "Sendikamız adına yaşanan bu olumlu gelişme, yeni dönemde gayretli çalışmalarımız ile ortaya çıkacak daha bir çok önemli ve olumlu gelişmenin habercisi olacaktır" dedi. Düzenlenen program gereği Bağ-Kur İl Müdürlüğü önünde toplanan sendika üyesi memurlar önce lokma döktürüp çevredeki vatandaşlara dağıttı. Ardından davul zurna çaldırıp zeybek oynadılar.

Daha sonra basın açıklaması yapan Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Kamil Pehlivan, "Aydın'da şube statüsüne kavuşan Büro Memur-Sen sendikamızla ilgili kurumlarda çalışan bütün arkadaşlarımız için birleşme adresidir. Bizler, üyelerimizin sendikamızı Aydın'da şubeliğe taşımaları ile, bizlere yükledikleri sorumluluğun bilincindeyiz. Bu bilinçle huzurunuzda, hepinizin layık olduğu çalışmaların sözünü de veriyoruz. Sizlerden tek istediğimiz; Bize olan güven ve desteğinizi artırarak devam ettirmenizdir. Önümüzdeki günlerde, Bağ-Kur başta olmak üzere SSK ve Emekli Sandığı kurumları tek çatı altında toplanacaktır. Bu kurumların üçü de sendika olarak bizim ilgi ve çalışma alanımızda bulunmaktadır. Bu dönemde, kurumların yasal pozisyonları kadar, bu kurumlarda çalışan kamu çalışanlarının görev-sorumluluk ve haklarının takipçisiyiz" dedi.

Açıklamaların ardından sürekli ekonomik kriz ve ücret düşüklüğünden dert yanan sendika çalışanlarının davulculara para yağdırması dikkatlerden kaçmadı.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 12:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?