30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

SHP 4. kuruluş yılını kutlayacak

Sosyal Demokrat Halk Partisi (SHP), 4. kuruluş yıl dönümünü Aydın'da kutlayacak. Kutlamalarla ilgili basın toplantısı düzenleyen SHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Bahattin Akın, SHP'nin 4. kuruluş yıldönümünü Aydın'da çeşitli etkinliklerle kutlayacağını açıkladı. 

SHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Bahattin Akın, partisinin Aydın il binasında yaptığı basın toplantısında 22-24 Mayıs tarihlerinde 4. kuruluş yıl dönümlerini Aydın Merkez ve Didim ilçelerinde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını söyledi. 

Her yıl çeşitli illerde kutlama programı düzenlediklerini belirten Akın, "Bu yıl partimizin kuruluşunun 4. yılı. Bu nedenle Aydın Merkez ve Didim ilçelerinde Genel Başkanımız Sayın Murat Karayalçın'ın da katılacağı programlarla kuruluş yıldönümümüzü kutlayacağız. 

22 Mayıs pazartesi günü Sayın Genel Başkanımız Asyav Düğün Salonu'nda Aydınlılarla ve partililerle bir araya gelerek; Avrupa Birliği, Gümrük Birliği, zeytin dalı projesi, solun ittifakı, güney doğu sorunu ve tarım konularında partimizin görüşlerini açıklayacak. Bu mutlu günümüze bütün Aydınlıları bekliyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2006 Çarşamba 18:35:40
Güncelleme :17 Mayıs 2006 Çarşamba 18:40:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?