3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

AMB İzmir'e tanıtım gezisi yaptı

Denizli Avrupa Birliği Bilgi Merkezi (ABM) yöneticileri Muğla, Uşak ve Afyon illerine yapılan ziyaretlerin ardından geçtiğimiz günlerde İzmir'de de tanıtım ziyaretlerinde bulundu.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Genel Sekreter Ramazan Sözgen ile Denizli ABM'de görevli merkezin tanıtım sorumlusu Berrin Dereli'den oluşan Denizli ABM delegasyonu ziyaret kapsamında ilk olarak İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Burada merkezin faaliyetleri ve İzmir Ticaret Odası üyelerinin merkezden nasıl yararlanacağı konusunda bilgi verildi. Ayrıca, Dokümantasyon ve AB Masası yetkilileriyle görüşülerek merkezin tanıtımının İzmir Ticaret Odası'nın web sitesinden ve elektronik posta yöntemiyle İzmirli girişimcilere daha etkin tanıtım yapılması için görüş birliğine varıldı.

Daha sonra Ege Bölgesi Sanayi Odası'na (EBSO) geçen heyet, odanın yönetim kurulu toplantısına katıldı. Başkan Mehmet Yüksel ABM'nin kurumsal kimliği ilgili bilgi vererek, EBSO vasıtasıyla İzmir KOBİ'lerine de hizmet götürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Daha sonra merkezin tanıtım sorumlusu Berrin Dereli, merkezin faaliyetleri ve hizmetler hakkında kısa bir sunum yaptı. EBSO Başkanı Tamer Taşkın ve yönetim kurulu üyelerinin sorularını yanıtlayan Dereli, EBSO'nun ortağı olduğu Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ile paralel hedefleri olduğuna dikkat çekerek iki oluşumun iş birliği yaparak KOBİ'lere daha etkin hizmet götürülebileceğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 13:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?