5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Evli çiftin kavgası aile dramına dönüştü

Denizli'de 5 aylık hamile kadın boğularak öldürüldü. Genç kadınının, üvey oğluna bakmayı reddettiği gerekçesiyle tartıştığı eşi tarafından boğulduğu iddia edildi.

M.Ö. (27), Saraylar Mahallesi'nde evinde, oğluna bakmayı kabul etmediği ileri sürülen eşi Fatmana Ö.(29) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, M.Ö'nün, Fatmana Ö'yü boğarak öldürdüğü iddia edildi.

M.Ö, daha sonra Çameli ilçesindeki yakınlarını arayarak, eşiyle kavga ettiğini, oğlu Bekir'i (4) yanına getirmelerini istedi. Durumdan şüphelenen ve eve geldiklerinde Fatmana Ö'nün cesedi ile karşılaşan M.Ö'nün yakınları, olayı polise bildirdi. Gözaltına alınan M.Ö'nün adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Daha önce evi terkettiği belirtilen Fatmana Ö'nün, 7 ay önce evlendiği M.Ö. ile barışarak yeniden eve döndüğü, ancak üvey oğluna bakmayı kabul etmediği, bu yüzden eşiyle tartıştığı ileri sürüldü.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopside de, Fatmana Ö'nün darp edildikten sonra elle boğulduğu ve 5 aylık hamile olduğu belirlendi.

M.Ö'nün ilk eşinden olan oğlu Bekir'in, Fatmana Ö'nün evi terk etmesinden dolayı Çameli ilçesinde, babaannesi Fatma ve dedesi Bekir ile kaldığı öğrenildi.
a.a
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2006 Salı 13:30:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?