5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Bakan Eker'e dört boynuzlu koyun

Denizli Canlı Hayvan Park ve Pazar Yeri, Canlı Hayvan Borsası, Kurban Pazarı Kompleksi'nin açılışına katılan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker'e 4 boynuzlu koyun hediye edildi.

Kurban Bayramı öncesi 200 koyununu satmak için Denizli'ye gelen Vedat Arslan, 280 YTL'ye satışa çıkardığı 4 boynuzlu koyununu Tarım ve Köyişleri Bakanı Eker'e hediye etti.

Koyununun boynuzlarına balon bağlayan ve bakanı kapıda karşılayan Vedat Arslan, tören sonunda kurdele kesimi sırasında koyunu Bakan Eker'e verdi. Bir süre koyunu inceleyen Eker, hayvanı affettiğini söyledi.

Bakan Eker, hayvan pazarında dolaşarak vatandaşlarla sohbet ederken, koyun bir araca konularak götürüldü. Koyunun sahibi Vedat Arslan, Ağrı'dan satmak için 200 hayvanı Denizli'ye getirdiğini; ancak bir tane bile satamadığını belirterek, "4 boynuzlu koyun için 280 YTL istedim; ancak satamadım.

Ben de bugün koyunu bakana hediye ettim. Kimse para sormayınca ben de bir şey demedim. Tanımadığım birisi gelip koyunu otomobile koydu ve götürdü. Belki geri getirirler bilemiyorum; ancak koyunu kim nereye götürdü bilmiyorum" dedi.

Bakan Eker'in "Affettim", koyun sahibinin "Hediye ettim" dediği 4 boynuzlu koyunun nerede olduğu ise henüz bilinmiyor.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 16:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?