3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Başkan Zeyrekçi'ye nezaket ziyareti

Denizli İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Ali Omurca ile yönetim kurulu üyeleri Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ramazan ayı münasebetiyle yapıldığı belirtilen ziyarette, Müftü Gündüz Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi. Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Ali Omurca ise belediyenin kurduğu iftar çadırında iftar vermek istediklerini belirterek, Zeybekci'den bu konuda yardım talebinde bulundu.

Denizli'nin önemli yerlerinde bulunan camilerin temizliği ile çevresinde bulunan yeşil alanların daha güzel hale getirilmesi için yardım istediğinde bulunan Omurca'nın isteklerini olumlu bulan Zeybekci, gerekenin en kısa zamanda yapılacağını söyledi.

Din görevlilerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, özellikle Ramazan ayında yapılan çalışmaların vatandaşlardan büyük takdir topladığını belirterek, bu hizmetlerin süreceğini söyledi. Ziyaret sonrasında Denizli Müftüsü Mahmut Gündüz, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'ye çiçek verdi.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 10:49:31
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 10:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?