3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Belediye'de bayramlaşma başladı

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediyenin dış birimlerinde çalışanların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Belediye dışında görev yapan işçilerin tek tek bayramlarını kutlayan Zeybekci, daha sonra belediye işçilerinin sorunlarını dinledi.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla Denizli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların halk tarafından takdir edildiğini belirten Zeybekci, "Kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı saygı ve sevginin pekiştiği, yardımlaşmanın arttığı böylesi güzel günleri bayramlarla sınırlı tutmayıp, her günümüzün hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla içinde geçmesini diliyorum.

Şimdiye kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizi kutluyorum. Denizli halkı bizden hizmet bekliyor. Sizler gece ve gündüz demeyip görevinizi en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz.

Ne yapıyorsak Denizli için yapıyoruz. Toplum belediyenin yapmış olduğu tüm çalışmaları yakından izliyor. Sizler de bunun farkındasınız. Şu ana kadar sizler için aldığım mesajlar beni çok mutlu ediyor.

Kentimizin her yerinde görev yapıyorsunuz. Bundan böyle de birlik ve beraberlik içinde hep beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin ve ailelerinizin mübarek bayramlarını kutlar, sağlık ve sıhhat içinde mutlu bayramlar dilerim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2005 Pazar 14:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?