5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Denizli İtfaiyesi'nden eğitim

Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, çevre ilçe ve beldelerdeki itfaiye çalışanlarına, uygulamalı eğitim verilmeye başlandı.

Denizli Belediyesi Bahçelievler İtfaiye Tesisleri'nde süren eğitimde, Tavas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli 40 personele, yangınlara müdahale, karşılaşılan sorunların çözümü, nasıl müdahale edilmesi gerektiği ve müdahale sırasında nelere dikkat edilmesi konusunda teorik eğitim verildi. Teorik eğitimde, slayt gösterileriyle, farklı illerde geçmişte meydana gelen yangınlardaki kurtarma çalışmaları ve yapılan yanlışlıklar incelenerek, doğru müdahale yöntemleri anlatıldı.

Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürü İlyas Tuncer, şehir merkezi ve çevre ilçeyle beldelerdeki yangınlara müdahale etmekle kalmayıp, buralardaki itfaiye görevlilerine de eğitim çalışması verdiklerini söyledi. Tavas Kaymakamlığı'nın talebi üzerine teori ve uygulamalı eğitim düzenlediklerini kaydeden Tuncer, ''Amacımız, gelişen teknolojiye paralel olarak bilgilerimizi sürekli taze tutma ve bunları diğer itfaiye görevlileriyle paylaşmaktır'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 22:47:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?