3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Denizli'de kaza: 1 ölü

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli-Ankara Karayolu Karabay Kavşağı'nda saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada, Soner Taşdemir yönetimindeki 20 AT 630 plakalı su taşıyan kamyonet, Eskihisar Köyü'nden Karşıyaka Mahallesi istikametine seyreden Ramazan Demir idaresindeki 20 ZS 034 plakalı özel halk otobüsüyle çarpıştı.

Kazada, kamyonet şoförü Soner Taşdemir hayatını kaybederken, kamyonette bulunan Gökhan Taşdemir ise yaralanarak Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada özel halk otobüsündeki yolculardan yaralanan olmazken, kamyonet tanınmayacak hale geldi.

Kaza sebebiyle Denizli-Ankara Karayolu Denizli çıkışında yol bir süre trafiğe kapandı. Yolda yaklaşık 2 kilometrelik araç konvoyu oluştu. Yapılan ilk incelemede kamyonetin 59 metre fren yaptığı belirtilirken, kaza yerine gelen vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi. Bölgede çok sayıda trafik kazası meydana geldiğini söyleyen vatandaşlar, kavşağa mutlaka sinyalizasyon sisteminin kurulması gerektiğini savundu.

Kaza sonrasında halk otobüsü şoförü Ramazan Demir, emniyet açısından polis tarafından kaza yerinden uzaklaştırılarak karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 22:20:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAT SEL IP: 193.255.52.xxx Tarih : 25.11.2005 13:46:47
Ben izmirliyim.pamukkale üniversitesinde felsefe okuyorum.denizliye geleli 2 ay oluyor.bu iki ay içerisinde gözümün önünde 4 tane kaza meydana geldi.psikolojim bozuldu.2 tanede kaza sonrası manzarayı gördüm olay yerinde.izmirde 19 sene kaldım.hiç böyle birşey görmedim.19 senede olmayan 2 ayda oldu.bazen böyle kalabalık yerlere geldiğimde inşallah bir kaza olmaz diye dua ediyorum.özellikle çınara ve bayramyerini gittiğim zaman kazalar oluyor.bazen hiç gitmek istemiyorum bu yüzden.ya bende birşey var ya bu denizlinin şoförlerinde.ama şahsen ben denizlinin şoförlerinin çok acemi olduğunu düşünüyorum ve burdan denizli şoförlerlerine sesleniyorum.NOLUR BİRAZ DİKKATLİ OLUN!!!TRAFİK KURALLARINA UYUN!!!HIZ YAPMAYIN!!!!! benim düşüncelerim hakkında yorum yapmak isteyenler için adresim:MURAT_SEL1986@hotmail.com