3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Emlakçılarda seçim heyecanı

Denizli Emlakçılar Odası Genel Kurulu öncesi adaylar isimlerini açıklamaya başladı. Yaşar Bobur, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Yaşar Bobur, Denizli Emlakçılar Odası Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu bildirdi. Denizli'deki emlakçıların komisyon bazında çalıştığını söyleyen Bobur, "Emlakçılık sektöründe en belirgin sorunları bu konuda yaşayan sektörün birer elemanıyız.

Güven eksikliğinden dolayı her zaman pazarlığa açık görülen komisyon bedelleriyle hayatımızı idame ettirmeye çalışıyoruz. Emlakçılık sektöründe müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Ne yazık ki günümüzde, Denizli emlakçılık sektöründe daimi müşteri kavramı yok denecek kadar azdır.

Gayrimenkul sahipleri emlakçım var demek yerine satarsa ya da kiralarsa gibi cümlelerle içimizdeki güven eksikliğini ve meslek etiğindeki çatlakları adeta yüzümüze vuruyor. Tabi ki bu bizimle çalışmak isteyen gayrimenkullerini bizlere emanet eden müşterilerimizden çok bizim problemimiz.

Güveni sağlayamadan meslek etiğine aykırı davranan da bizleriz. Yalnız bu sözleri söylerken işini doğru yapan, memnun ve daimi müşteriye sahip olan ve kesinlikle çoğunlukta olduğuna emin olduğum üyelerimizi tenzih ediyorum" dedi. Başkan olduğu takdirde emlakçıların sorunlarını çözeceğini savunan Bobur, "Bana oy verildiği takdirde bu göreve gelirsem inandığım yetenek ve zekayla bunları başaracağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 17:08:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?