5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

İsim bul yarışması sonuçlandı

Denizli Belediyesi'nin, katı atık yönetimi faaliyetlerini tanıtacak filmdeki karaktere isim bulunması için açılan yarışma sonuçlandı.

Denizli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, katı atık yönetimi faaliyetlerini tanıtacak olan filmdeki karakter isminin belirlenmesi amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Denizli merkezde bulunan ilköğretim okulları arasındaki isim yarışmasına 219 başvurunun yapıldığı, bunlardan 210'nunun değerlendirmeye alındığı belirtildi. İsim Bul Yarışması'nda değerlendirmeye alınan başvurular sonucunda Atıkcan, Pırpır ve Aklarpaklar isimlerinin filmdeki karakterin ismi olmasına karar verildi.

Yarışma sonucunda, birinciliği Özel Vildan İlköğretim Okulu'ndan Gülsüm Yanar ve Abdurrahman Meydanal, ikinciliği DENTAŞ İlköğretim Okulu'ndan Uğur Bayram ve Murat Uysal ile Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Zehra Durna, üçüncülüğü de Namık Kemal İlköğretim Okulu'ndan Osman Kovan kazandı. Yarışmada birincilere 100 YTL, ikincilere 75 YTL, üçüncüye de 50 YTL'lik hediye çeki verilecek. Ayrıca yarışmaya katılan ilk 25 öğrenciye pergel takımı, ikinci 25 kişiye öğrenci kart oyunu, üçüncü 25 kişiye de boya takımı hediye edileceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 11:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?