5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kapanan köy yolları açılıyor

Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava şartları ve kar yağışı Denizli'de de bu sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı.

Sabaha karşı başlayan kar yağışı sebebiyle özellikle Babadağ ve Güney ilçelerinde bazı köy yolları ulaşıma kapanırken, Köy Hizmetleri ekipleri, kapanan köy yollarını açmak için çalışmalara başladı. Çökelez Dağı eteklerinde bulunan köylerde yol açma çalışmaları tamamlanırken, karın 35 santimetreye ulaştığı Güney ve Babadağ ilçelerinde çalışmalar sürüyor.

Bu bölgedeki araçlardan birçoğu yolda kalırken, çalışma yapan Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne ait bir kar kürüme aracı da arızalandı. Arızalanan araç grayder yardımıyla hareket ettirilerek, kar kürüme çalışmalarına devam edildi.

Şu ana kadar Babadağ'ın Yeniköy ve Kelleci, Güney'in de Aydoğdu ve Eziler köylerinin kapanan yolları açılırken, ekipler ulaşıma kapanan diğer köy yollarını açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Denizli'yi diğer illere bağlayan karayollarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Karayolları ekipleri ana güzergahlarda tedbir alarak, tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 15:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?