3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Otomasyon Sempozyumu başlıyor

3. Otomasyon Sempozyumu ve Sergisi'nin 11-12 Kasım tarihlerinde Denizli'de düzenleneceği bildirildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından 1. ve 2.'si İzmir ve Manisa'da düzenlenen Otomasyon Sempozyumu'nun 3.'sü TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Denizli Şubesi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından ortaklaşa Denizli'de düzenlenecek.

PAÜ Kınıklı Kongre Kültür Merkezi'nde yapılacak sempozyum ve açılacak sergiyle ilgili olarak EMO Denizli Şubesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan EMO Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Süzük, daha önce İzmir ve Manisa'da düzenlenen sempozyumun 3.'sünün Denizli Şubesi tarafından yapılacağını belirterek, "Bu çalışmayı PAÜ ile birlikte gerçekleştireceğiz.

Denizli bir sanayi kenti. Üniversite, sanayi ve meslek odası işbirliği bu alanda büyük önem taşıyor. Son teknolojinin tanıtımı için 3 gün açık kalacak serginin sempozyuma büyük katkı sağlayacağını umuyoruz" dedi.

PAÜ Mühendislik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sebahattin Nas, otomasyonun hayatın hemen hemen her alanında kullanılmaya başlandığını ifade ederek, "Sempozyum süresince otomasyonla ilgili tartışmalar ve bilgilendirmeler yapılacak. Otomasyondaki son gelişmeler anlatılacak" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 15:07:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?