5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Sel suyu önlemleri alındı

Denizli Belediyesi tarafından şehirlerarası karayollarındaki ızgara ve logarlar temizlenerek, yağmur ve sel sularının trafikte yol açacağı olası aksamaların önüne geçildi.

Denizli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Denizli Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden bakımı belediyeye devredilen ve belediye sınırları içinde yer alan İzmir, Ankara ve Antalya bağlantı yollarındaki ızgara ve logarlarda, temizlik çalışması başlattı.

Ekipler, ızgara ve logarlardaki pislikleri temizleyerek, yağmur ve sel sularının trafikte meydana getireceği olumsuzlukları ortadan kaldırdı. Temizlik sonrası ayrıca, olası trafik kazası sonucu can ve mal kaybının önüne geçildiği belirtildi.

Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu yolların şehirlerarası bağlantı yolları olması nedeniyle trafikte büyük önem taşıdığını bu nedenle yollardaki ızgara ve logar bakımlarının belediyeye devredilmesinin ardından temizlik çalışmasına bir an önce başlanarak tamamlandığını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 16:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?