3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

UFO görüldü iddiası

Denizli'de, akşam saatlerinde Denizli 11. Piyade Tugay Komutanlığı üzerinde görülen esrarengiz ışıklı cisim vatandaşlar arasında heyecana neden oldu.

Denizli'de dün akşam saatlerinde 11. Piyade Tugay Komutanlığı üzerinde vatandaşlar tarafından gökyüzünde ışık saçan esrarengiz bir cisim görüldü. Askeri Geçiş Yolu üzerinden arabalarıyla geçen vatandaşlar, beliren esrarengiz cismi görünce arabalarını park ederek gökyüzündeki ışığı izlemeye başladı.

Vatandaşlar, Denizli'deki yerel bir televizyonu arayıp UFO gördüklerini iddia etti. Işıklı cismi görüntüleyen yerel televizyon kanalı kameramanı Osman Çaka, gökyüzünde beliren esrarengiz cismin ilk önce yıldız olduğunu düşündüklerini ama daha sonra kamerasıyla zoom girdikten sonra ışığın daha belirgin olduğunu ve UFO'ya benzediğini söyledi.

Çaka, "Saat 19.00'da vatandaşlar tarafından yoğun biçimde telefon aldık. Vatandaşlar telefonda, 11. Piyade Tugay Komutanlığı üzerinde gökyüzünde UFO gördüklerini söyledi. Biz de arabamızla Çamlık bölgesine giderek burada araştırmalar yaptık. Arabamızla esrarengiz ışıklı cismin net görüldüğü Askeri Geçiş Yolu üzerinde gittik" dedi.

Cismin kırmızı, yeşil ve mavi renkler saçtığını ifade eden Çaka, "Işıklı cismin alttan ve üstten basık olduğunu, hatta ortasında çekirdek olduğunu gördüm. Cismin hareket edip etmediğini anlamak için kamerayı beton duvarın üzerine koyarak sabitledim.

Cismin aşağı yukarı gidip geldiğini fark ettim" şeklinde konuştu. Gökyüzünde beliren cismin 3-4 dakika net bir şekilde görüldüğünü ileri süren Çaka, "Cisim belli süre gözüktükten sonra birden ortadan kayboldu. Işıklı cismi cadde ışığı zannedilmesin diye cadde ışıklarıyla birlikte aldım" dedi.

Askeri Geçiş Yolu üzerinde görülen nesnenin, ortadan kaybolmasının ardından bazı vatandaşlar tarafından Çamlık mesire alanı üzerinde görüldüğü iddia edildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 11:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?