3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Üniversite yetkililerine plaket

Denizli'de geçen ay belediyenin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Komisyonu toplantılarında görev alan belediye çalışanları ve üniversite yetkililerine plaket verildi.

Karahayıt Beldesi'nde gerçekleştirilen ve 2 gün süren Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Komisyonu toplantılarında görev alan personel, katkı sağlayan müdürlükler ve Pamukkale Üniversitesi yetkililerine Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen plaket takdim töreninde komisyon toplantılarında görev alan ve destek veren herkese teşekkür eden Başkan Zeybekci, özellikle Pamukkale Üniversitesi ile ortaklaşa çalışmanın birçok konuda yararlı olduğunu ve bu çalışmanın örnek oluşturduğunu söyledi.

Törende Pamukkale Üniversitesi Rektörü adına teşekkür belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İnan Özer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yiğit Gündüç'ün belgesini de Yrd. Doç. Hüseyin Özgür aldı. Zeybekci, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Oğuz'a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2005 Perşembe 15:32:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?