5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Vali yardımcısı İhsan Uğurcan emekli oldu

Denizli Vali Yardımcısı Mustafa İhsan Uğurcan'ın emekli olması sebebiyle Polisevi'nde yemek düzenlendi. Yemeğe, Denizli Valisi Gazi Şimşek, vali yardımcıları ve kaymakamlar katıldı.

Vali Yardımcısı Mustafa İhsan Uğurcan, meslekten ayrılırken Vali Gazi Şimşek ve kaymakamlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, 43 yıllık meslek yaşamında çok deneyimler kazandığını, ancak en rahat ve uyumlu çalışmayı Vali Gazi Şimşek'le yaşadığını ifade ederek teşekkür etti. Vali Gazi Şimşek ise, M. İhsan Uğurcan'la çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu, kendisinin deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulduklarını söyledi.

İdarecilik mesleğinin yalnızlık mesleği olduğunu belirten Şimşek, "Bizim derdimizi paylaşacağımız eşimizin dışında kimse olmaz. Çok özel sorunlarımız olur, arkadaşlarınızla zor paylaşırsınız. Ancak biz M. İhsan Uğurcan'la çok özel şeyleri de paylaştık. M. İhsan Uğurcan'ın tecrübelerinden faydalanarak birçok konuyu paylaştık. Uğurcan devlet hizmetinden ayrılıyor ancak gönlümüzde her zaman masası hazırdır. Her zaman kapımız kendisine açıktır" dedi.

Şimşek, kaymakamlara da öneride bulunarak, özendirmenin cezalandırmaktan daha yararlı olduğunu ve bütün bu meziyetlerin Uğurcan'da fazlasıyla bulunduğunu, bu yüzden Uğurcan ile çalışmaktan büyük keyif aldığını söyledi.

Şimşek, Uğurcan ve eşine bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dileyerek, İçişleri Bakanlığı tarafından Uğurcan'a verilen teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeleri takdim etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2006 Pazartesi 14:32:48
Güncelleme :12 Nisan 2006 Çarşamba 18:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?