5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

1 saatlik bebek, mezarlığa terkedildi

Denizli'de 1 saatlik bebek mezarlığa terk edildi. Mezarlıkta ot toplayan kadınlar tarafından bulunan bebek, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin İlbadı Mahallesi'nde bulunan mezarlığa '1 saatlik olduğu tahmin edilen' bir bebek bırakıldı. Mezarlık içinde ot toplayan kadınlar, bir ağacın altından ağlama sesini duymaları üzerine o bölgeye gitti. Ağacın altında yeni doğmuş bebeği bulan kadınlar, şoke oldu. Kadınlar, bebeği alarak Denizli Devlet Hastanesi'ne getirdi. Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Doğum Servisi'nde tedavi altına alınan bebeğin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi. 

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mithat Ekici, bebeğin Cumartesi günü mezarlığa bırakıldığını belirterek, "Bebeği mezarlıkta bulan kadınlar hemen bize getirdi. Uzman doktorlarımız bebeği muayene ettikten sonra bakım odasına aldı. Bebek çıplak halde terk edildiği için üşümüştü, hastanemizde ısıttık. Şu anda durumu iyi. Uzman doktorlarımızın tespitine göre bebek bize geldiğinde 1 saatlikti. Bebeğin göbek bağını da bulan kadınlar kesmiş. Bebek bir müddet daha bizde kalacak ve daha sonra yetiştirme yurduna vereceğiz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 19:13:07
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 19:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?