5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Halk Dansları Festivali'ne büyük ilgi

Denizli Belediyesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği "Uluslararası Halk Dansları Festivali" büyük ilgi görüyor. 

Birincisi Delikliçınar Meydanı'nda ikincisi ise Denizli'nin Meska Mahallesi'nde gerçekleştirilen dans gösterileri, vatandaşlar tarafından beğeniyle izleniyor. 

6 yabancı, 2 Türk halk dansları grubunun katıldığı Denizli Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Festivali'nde, farklı dil, din ve ırklara mensup yaklaşık 250 dansçı, ilginç gösterileriyle Denizliler'den büyük beğeni topladı. 

Program çerçevesinde dün akşam Meska Mahallesi'nde sahneye çıkan dans grupları, yaklaşık 2 bin 500 izleyicinin önünde gösterilerini sundu. 

Büyük beğeni toplayan ve dakikalarca alkışlanan dans grupları, Denizli'de olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Denizli Belediyesi 6. Uluslararası Halk Dansları Festivali, 
yarın Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek Gala Gecesi'yle son bulacak.
.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 17:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu düdükcü IP: 85.104.40.xxx Tarih : 6.07.2006 12:04:11
slm.ben de bu halk dansları festivaline katıldım.tan halk oyunları klübünün bir üyesi olarak bu festival haberlerine daha fazla ağırlık verilmesini istiyorum.ayrıca bu festivali düzenleyen denizli belediyesi ve tan halk oyunları klübününde internette ağırlıklı olarak resimlerinin yer almasını istiyorum.teşekkürler