5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Trafik canavarı yollardaydı

Denizli'de hafta sonu meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Tavas İlçesi'nde meydana geldi. Hırka Köyü yakınlarında meydana gelen kazada H.D. yönetimindeki 20 HD 636 plakalı otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada, otomobil içinde sıkışan sürücü H.D. olay yerinde hayatını kaybetti. 

İkinci kaza, Serinhisar İlçesi'nin Yatağan Beldesi'nde meydana geldi. E.Ç. yönetimindeki 20 D 1683 plakalı araç, aşırı sürat neticesinde şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü E.Ç, araçta yolcu olarak bulunan O.N.Ç, F.Ç, E.Ç, M.E.Ç. ve A.R.Ç. yaralandı. Yaralılar ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Üçüncü kaza ise, Sarayköy İlçesi'ne bağlı Acıdere Köyü'nde meydana geldi. H.Ç. yönetimindeki 20 ZF 597 plakalı araç, şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü H.Ç, araç içinde bulunan B.K, R.B, G.Ç. ve M.Ç. yaralandı. Hafif yaralanan şahıslar ambulanslarla Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazalarla ilgili olarak jandarma tarafından başlatılan soruşturmaların sürdüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2006 Pazartesi 17:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Selcuk Ozkalin IP: 84.193.233.xxx Tarih : 14.08.2006 17:09:10
merhaba belcikadan yaziyorum babadagliyim. sayin okurlar trafik canavari diyorlarda memleketimizde sasirmiyorum cunki bu sene cok olaylara sahit oldum,buda beni cok uzdu. guzel cennet vatanimiz gibi insanlarida kurallara uysa ne guzel olur.Ne kirmizi lambayi bekliyorlar ne yayalara yol veriyorlar ne hiza dikkat ediyorlar sayda say bitmiyor Allah sonumuzu hayir eylesin. Yinede memleketini seven bir kardesiniz olarak dikkatli olmanizi ve kurallara uymanizi dilerim.Belcikadan saygilarimla Selcuk. 14/08/06