5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

6 köye futbol sahası

Denizli Belediyesi, kırsal kesimde yaşayan gençlerin sportif faaliyette bulunması amacıyla 6 köye futbol sahası yaptırıyor.

Denizli Belediyesi mücavir alanı içinde yer almayan Akdağ, Aktaş, Cumalar, Yuvaköy, Yeniköy ve İbanlar köylerinde, muhtarlar köylerine futbol sahası yapımı için belediyeden yardım istedi. Denizli Belediyesi de, muhtarların talebine olumlu cevap verip, bedelsiz olarak yardıma karar verdi.

Denizli Belediyesi'nin, az bir harcama yaparak iş makineleri yardımıyla futbol sahası yapıp köy gençlerinin gönlünü alacağını ifade eden Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, "Belediyelerden gelecek benzer şekildeki taleplerde, yardım isteyen belediyelerin de katılımının sağlanarak destek olunması gerekir. Ancak köylerimizde durum farklıdır. Bazı köylerimize bakıldığında hakikaten diğer köylere oranla çok geri kalmış olanları var. Köylerle ilgili, içme suyu ve kanalizasyon gibi çalışmalar tamamen İl Genel Meclisi'ne aittir. Ancak gelen yardım talebinin yerine getirilmesi belediyemiz açısından sembolik bir yardımdır. Denizli Belediyesi'nin ekonomik durumu iyi olmayan 6 köye karşı sorumluluğu olduğunu düşünüyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Mart 2006 Cuma 20:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?